64 84 11 80
Book tid

Biler til salg

Bilforhandler

Vi er først og fremmest et autoværksted. Det er måske en anelse mærkværdigt at understrege, men der er en god grund til det. Det betyder at vi i vores bilsalg arbejder fra et både et fagligt såvel som forretningsmæssigt udgangspunkt. Vi har haft alle vores salgsbiler på liften og alle de brugte biler, som vi har til salg, er gennemgået fra A-Z. Du undgår med andre ord alle de faldgruber, der er forbundet med at handle bil privat.

Mini bil vs Monster truck?

Vi rådgiver dig bedst muligt, når du køber en bil hos os. Vi anbefaler dig ikke en diesel 4x4, hvis du bor i en lejlighed på 4. sal i Odense og kun bruger bilen til indkøb. Det er hverken godt for dig eller os. Når vi har solgt dig en bil, vil vi helst kun se dig til service eller næste gang, du skal handle bil. Gerne begge. Vi er professionelle bilelskere og kender de behov man har som bilejer, hvad enten det er den første bil, om man er til mini eller monster eller man leder efter familiens næste SUV eller stationcar.

Biler til salg

Vi har altid et bredt udvalg af biler til salg. Alt fra SUV til cabriolet. Men da vi har valgt at fokusere mere på service og reparation sørger vi for, at vores brugte biler aldrig står og samler støv. Det betyder, at du altid finder brugte biler til en rigtig fair pris.

Vi finder din næste brugte bil

Skulle du imidlertid ikke finde netop den bil, som du leder efter hos os, så kan vi faktisk stadigt hjælpe dig med dit bilkøb. I kraft af vores erfaring og ved hjælp af vores netværk af bilforhandlere, har vi ofte mulighed for at finde en bil, der måske ikke optræder på de forskellige salgslister, som du kan finde på nettet. 

Du finder vores biler til salg her